niedziela, 20 czerwca, 2021

Jaja mollet (półtwardo) w sosie

- Reklama -

4 jaja ugotować na półtwardo (mollet), obrać ze skorupki, przekrajać wzdłuż na połówki, ułożyć na półmisku i polać sosem majonezowym, szczypiorkowym, musztardowym, korniszonowym lub chrzanowym.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@warszawanews.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Radni jednomyślnie wybrali nazwę dla mostu łączącego Wawer z Wilanowem

Most, będący częścią Południowej Obwodnicy Warszawy przez długi czas nie mógł doczekać się oficjalnej nazwy. Przez mieszkańców Warszawy nazywany był...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -