środa, 4 października, 2023

Jaja mollet (półtwardo) w sosie

- Reklama -

4 jaja ugotować na półtwardo (mollet), obrać ze skorupki, przekrajać wzdłuż na połówki, ułożyć na półmisku i polać sosem majonezowym, szczypiorkowym, musztardowym, korniszonowym lub chrzanowym.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@warszawanews.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Warszawski Wilanów – dlaczego warto tam zamieszkać?

Warszawski Wilanów, znany przede wszystkim z majestatycznego pałacu i otaczających go ogrodów, od lat przyciąga nie tylko turystów, ale...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -