wtorek, 25 marca, 2025

Kuchnia Warszawska: Jaja na twardo z pomidorami

- Reklama -

4 jaja ugotować na twardo, obrać ze skorupki i pokrajać na plasterki. Plasterki jaja układać na półmisku na przemian z plasterkami pomidora. Oblać majonezem i przybrać nacią pietruszki.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Freelancerzy i startupy – dlaczego warto wybrać wirtualne biuro zamiast coworkingu?

Jak wybrać najlepsze wirtualne biuro dla freelancera lub startupu w Warszawie? W dzisiejszych czasach przedsiębiorcy, szczególnie freelancerzy oraz startupy, poszukują...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -