piątek, 29 marca, 2024

Kuchnia Warszawska: Łosoś wędzony

- Reklama -

Cienkie, ukośnie ścięte plastry wędzonego łososia ułożyć na półmisku i podać z cytryną pokrajaną na kawałki, przybierając nacią pietruszki.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Wielkie otwarcie! Od dziś w Warszawie mamy nowy most pieszo-rowerowy!

Warszawa, stolica Polski, znana jest z wielu zabytków i atrakcji turystycznych. Teraz do listy tych atrakcji dołącza nowy most...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -