poniedziałek, 10 maja, 2021

Kuchnia Warszawska: Pasta śledziowa

- Reklama -

2 śledzie wymoczyć, oczyścić, zdjąć skórę, odfiletować i usunąć ości. Przepuścić przez maszynkę (ewentualnie z mleczkiem, ikrą i dwoma jabłkami). Dodać trochę musztardy, margaryny i razem dobrze utrzeć. Podawać do chleba lub bułki.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@warszawanews.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Odchudzanie tragiczne w skutkach – czego nie robić, żeby zdrowo schudnąć?

Odchudzanie wymaga mnóstwo motywacji. Proces tracenia zbędnych kilogramów bardzo często zajmuje wiele miesięcy, a niewłaściwie przeprowadzony może skutkować poważnymi...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -