sobota, 24 września, 2022

Kuchnia Warszawska: Pasta z sielawek

- Reklama -
  • 25 dkg wędzonych sielawek
  • 3 łyki oleju lub oliwy
  • 1 cebula
  • cytryna
  • pieprz

Sielawy obrać ze skórki, usunąć główki, wnętrzności i ości. Drobno posiekać na masę i przyprawić pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszać z drobno posiekaną cebulą i oliwą. Podaje się do pieczywa.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Awarie hydrauliczne – jak sobie z nimi radzić?

Problemy z hydrauliką nie należą do przyjemnych. Wzywanie hydraulika na chybił trafił też nie jest dobre, a znalezienie specjalistów...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -