sobota, 25 maja, 2024

Kuchnia Warszawska: Pasta z sielawek

- Reklama -
  • 25 dkg wędzonych sielawek
  • 3 łyki oleju lub oliwy
  • 1 cebula
  • cytryna
  • pieprz

Sielawy obrać ze skórki, usunąć główki, wnętrzności i ości. Drobno posiekać na masę i przyprawić pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszać z drobno posiekaną cebulą i oliwą. Podaje się do pieczywa.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Pracownicy z Ukrainy – jakie korzyści mogą przynieść Twojej firmie?

Rynek w naszym kraju od dłuższego czasu boryka się z niedoborem rąk do pracy. Braki dotyczą przede wszystkim branży...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -