sobota, 25 maja, 2024

Kuchnia Warszawska: Sałatka skandynawska

- Reklama -

Ugotować w skórce burak ćwikłowy i sześć ziemniaków, obrać i pokrajać je na plasterki. Ułożyć w salaterce na listkach sałaty przekładając plasterkami 2 jaj ugotowanych na twardo. Na wierzchu położyć 4 połówki sardynek (z puszki) lub dzwonka marynowanego śledzika. Do sałatki skandynawskiej podać sól, pieprz, ocet i oliwę.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Pracownicy z Ukrainy – jakie korzyści mogą przynieść Twojej firmie?

Rynek w naszym kraju od dłuższego czasu boryka się z niedoborem rąk do pracy. Braki dotyczą przede wszystkim branży...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -