poniedziałek, 10 maja, 2021

Kuchnia Warszawska: Sałatka z czarnej rzodkwi i twarogu

- Reklama -
  • 30 dkg czarnej rzodkwi
  • 10 dkg twarogu
  • 10 dkg śmietany
  • 1 cebula
  • sól

Rzodkiew oczyścić, opłukać, cienko obrać i zetrzeć na tarce. Posolić, wymieszać z obraną i drobno posiekaną cebulą oraz roztartym twarogiem i polać śmietną.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@warszawanews.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Odchudzanie tragiczne w skutkach – czego nie robić, żeby zdrowo schudnąć?

Odchudzanie wymaga mnóstwo motywacji. Proces tracenia zbędnych kilogramów bardzo często zajmuje wiele miesięcy, a niewłaściwie przeprowadzony może skutkować poważnymi...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -