poniedziałek, 17 stycznia, 2022

Kuchnia Warszawska: Sałatka z parówkami

- Reklama -

2 parówki obrać z osłonek, pokrajać na plasterki i wymieszać z ugotowanym zielonym groszkiem lub białą fasolą z dodatkiem soli, pieprzu, octu i oliwy. Porcje sałatki na talerzykach oblać dookoła śmietaną z chrzanem albo majonezem.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Praca w Warszawie – Jak szukać dobrze płatnej pracy?

Rynek pracy w Warszawie jest bardzo chłonny. Tu bezrobocie jest bardzo niskie, zapotrzebowanie na pracowników duże. Firmy, aby przyciągnąć...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -