sobota, 25 września, 2021

Kuchnia Warszawska: Sałatka z parówkami

- Reklama -

2 parówki obrać z osłonek, pokrajać na plasterki i wymieszać z ugotowanym zielonym groszkiem lub białą fasolą z dodatkiem soli, pieprzu, octu i oliwy. Porcje sałatki na talerzykach oblać dookoła śmietaną z chrzanem albo majonezem.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Jakie są perspektywy zawodowe dla absolwentów kierunku Wzornictwa?

Wzornictwo to kierunek studiów, który z roku na rok zyskuje na popularności. Jeśli jesteś zainteresowany taką ścieżką edukacji i...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -