wtorek, 3 października, 2023

Kuchnia Warszawska: Sałatka z parówkami

- Reklama -

2 parówki obrać z osłonek, pokrajać na plasterki i wymieszać z ugotowanym zielonym groszkiem lub białą fasolą z dodatkiem soli, pieprzu, octu i oliwy. Porcje sałatki na talerzykach oblać dookoła śmietaną z chrzanem albo majonezem.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@warszawanews.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Warszawski Wilanów – dlaczego warto tam zamieszkać?

Warszawski Wilanów, znany przede wszystkim z majestatycznego pałacu i otaczających go ogrodów, od lat przyciąga nie tylko turystów, ale...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -