wtorek, 23 kwietnia, 2024

Kuchnia Warszawska: Śledzie garnirowane

- Reklama -

2 śledzie wymoczyć w zimnej wodzie (ok. 12 godzin), zmieniając kilka razy wodę. Oczyiścić, zdjąć skórę, usunąć ości, przepołowić wzdłuż o pokrajać ukośnie na dzwonka. Ułożyć na półmisku i przybrać plasterkami cebuli, nacią pietruszki, korniszonami, marynowanymi grzybkami lub rydzami, skropić octem i oliwą.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Organizacja pogrzebów przez zakłady pogrzebowe

Zakłady pogrzebowe odgrywają kluczową rolę w organizacji ceremonii pogrzebowych, zapewniając kompleksową obsługę na każdym etapie. Ich głównym zadaniem jest...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -