niedziela, 3 lipca, 2022

Kuchnia Warszawska: Śledzie garnirowane

- Reklama -

2 śledzie wymoczyć w zimnej wodzie (ok. 12 godzin), zmieniając kilka razy wodę. Oczyiścić, zdjąć skórę, usunąć ości, przepołowić wzdłuż o pokrajać ukośnie na dzwonka. Ułożyć na półmisku i przybrać plasterkami cebuli, nacią pietruszki, korniszonami, marynowanymi grzybkami lub rydzami, skropić octem i oliwą.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

JMDI wychodzi naprzeciw wynajmującym. Specjalna oferta z przyśpieszeniem prędkości i krótszą umową.

Firma JMDI wprowadza na rynek nową kampanię marketingową pod hasłem Wybieram prędkość - Światłowód 800 Mb/s. Głównym odbiorcą promocji...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -