wtorek, 3 października, 2023

Kuchnia Warszawska: Śledzie w majonezie

- Reklama -
Przepis:
  • 2 śledzie
  • 4 łyżki oliwy (lub oleju sojowego)
  • 2 cebule
  • Pieprz

Śledzie wymoczyć, oczyścić, odfiletować, usunąć ości, pokrajać na 4 części, ułożyć w salaterce i przyprawić pieprzem. Śledzie polać w salaterce majonezem. Można przybrać plasterkami cytryny.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@warszawanews.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Warszawski Wilanów – dlaczego warto tam zamieszkać?

Warszawski Wilanów, znany przede wszystkim z majestatycznego pałacu i otaczających go ogrodów, od lat przyciąga nie tylko turystów, ale...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -