wtorek, 16 kwietnia, 2024

Kuchnia Warszawska: Śledzie w majonezie

- Reklama -
Przepis:
  • 2 śledzie
  • 4 łyżki oliwy (lub oleju sojowego)
  • 2 cebule
  • Pieprz

Śledzie wymoczyć, oczyścić, odfiletować, usunąć ości, pokrajać na 4 części, ułożyć w salaterce i przyprawić pieprzem. Śledzie polać w salaterce majonezem. Można przybrać plasterkami cytryny.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Drzwi techniczne metalowe — dopasowane do naszych potrzeb

Każdy z nas wybierając drzwi do domu, stawia na wysoki poziom odporności oraz funkcjonalności. Jedną z opcji jest wybór...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -