sobota, 20 kwietnia, 2024

Kuchnia Warszawska: Śledzie w oliwie

- Reklama -
  • 2 śledzie
  • 4 łyżki oliwy (lub oleju sojowego)
  • 2 cebule
  • Pieprz

Śledzie wymoczyć, oczyścić, odfiletować, usunąć ości, pokrajać na 4 części, ułożyć w salaterce i przyprawić pieprzem. Obłożyć śledzie posiekaną cebulką, zalać oliwą i ubrać nacią pietruszki.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: kontakt@ycw.pl

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Organizacja pogrzebów przez zakłady pogrzebowe

Zakłady pogrzebowe odgrywają kluczową rolę w organizacji ceremonii pogrzebowych, zapewniając kompleksową obsługę na każdym etapie. Ich głównym zadaniem jest...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -