poniedziałek, 17 stycznia, 2022

Kuchnia Warszawska: Śledzie z musztardą

- Reklama -
  • 3 śledzie
  • 4 dkg musztardy
  • 1 mała cebula
  • 1/2 szklanki octu 6%
  • 1/2 szklanki wody

Śledzie wymoczyć, obrać ze skóry, odfiletować i usunąć ości. Każdy filet posmarować masą przygotowaną z musztardy i drobno posiekanej cebuli, zwinąć masą do środka, spiąć wykałaczką. Zwinięte rolki ściśle ułożyć w słoju i zalać zaprawą octową jak wyżej. Słój przykryć i postawić w chłodnym miejscu.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Praca w Warszawie – Jak szukać dobrze płatnej pracy?

Rynek pracy w Warszawie jest bardzo chłonny. Tu bezrobocie jest bardzo niskie, zapotrzebowanie na pracowników duże. Firmy, aby przyciągnąć...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -