piątek, 28 stycznia, 2022

Kuchnia Warszawska: Śledzie z pastą pomidorową

- Reklama -

Śledzie wymoczyć, obrać ze skóry, odfiletować i usunąć ości. Filety pokrajać na 4 skośne kawałki. Łyżkę pasty pomidorowej zmieszać z 4 dkg musztardy i łyżką oliwy lub oleju. Pokrajane filety ułożyć w salaterce, polać przygotowaną masą pomidorową. Można podawać zaraz, smaczniejsze jednak będą po paru dniach.

- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Oferty pracy w Warszawie – jaką wybrać? Czym się kierować? Kiedy odrzucić?

Warszawa to ogromny rynek pracy, stwarzający liczne możliwości dla osób chcących rozwijać się zawodowo. Dość powiedzieć, że stopa bezrobocia...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -