poniedziałek, 17 stycznia, 2022

Kuchnia Warszwska: Sałatka z kalafiora

- Reklama -
  1. Dwa małe jędrne kalafiory ugotować we wrzącej osolonej wodzie, osączyć i podać na półmisku polane sosem winegret i posypane papryką.
  2. Dwa małe jędrne surowe kalafiory oczyścić i podzielić ma małe różyczki, wypłukać w wodzie, dodać do wody dwie łyżki octu (aby pozbyć się ewentualnych gąsieniczek). Pokrajać cienko i polać sosem winegret lub majonezem.
- Reklama -

Jesteś świadkiem interesującego wydarzenia?

Jesteś świadkiem wypadku, pożaru lub innego ważnego wydarzenia? wyślij do nas informacje, zdjęcie przez profil na Facebooku lub na adres email: [email protected]

Przeczytaj również

- Reklama -
- Reklama -

Najnowsze artykuły

Praca w Warszawie – Jak szukać dobrze płatnej pracy?

Rynek pracy w Warszawie jest bardzo chłonny. Tu bezrobocie jest bardzo niskie, zapotrzebowanie na pracowników duże. Firmy, aby przyciągnąć...
- Reklama -

Podobne artykuły

- Reklama -